The Hotel Transylvania Game

kategori:Simulation

prodhuesi:Sony Pictures Interactive

Shikuar:1

Vlerësim:

Në lojë Transilvanisë Hotel Sociale, lojtarët janë të ngarkuar m...

Threads of Mystery

kategori:Puzzle , Word Game

prodhuesi:Playdom

Shikuar:10

Vlerësim:

Të gjetur të dhëna të fshehura në Paris! Zgjidhur misterin vrasje...

Riding Club Championships

kategori:Simulation

prodhuesi:Artplant

Shikuar:15

Vlerësim:

Nëse ju pëlqen kuaj, ju do të duan Riding Club kampionatin. Trajnua...

Bubble Pirate Quest

kategori:Arcade

prodhuesi:eToolkit Inc.

Shikuar:28

Vlerësim:

Vetëm të fillojnë të luajnë Bubble Pirate BPQ (Quest) dhe asgjë ...

Pirates Tides Of Fortune

kategori:Strategy

prodhuesi:Plarium

Shikuar:56

Vlerësim:

Nisem në lundrim për pasuri dhe plaçkitje si ju betejë rrugën tua...

Street Rally

kategori:Race

prodhuesi:streetrally

Shikuar:49

Vlerësim:

StreetRally ju vë prapa rrotat e makinave garash përshtatshëm për ...

The Walking Dead Social Game

kategori:Action , Simulation

prodhuesi:Eyes Wide Games

Shikuar:56

Vlerësim:

Misionet Complete, takohen karaktere nga emisioni, dhe rekrutimin e mi...

Robot Rising

kategori:Action , Strategy

prodhuesi:Stomp Games

Shikuar:69

Vlerësim:

Forcat e bastion i Ri kanë pushtuar këtë botë të ndarë. Betejat ...

FarmVille 2

kategori:Simulation

prodhuesi:Zynga

Shikuar:210

Vlerësim:

FarmVille 2 është tani jetojnë! Rriten të lashtat korrjes dhe të ...

Jewel Kingdom

kategori:Puzzle

prodhuesi:Qublix

Shikuar:104

Vlerësim:

Jewel Mbretëria është një lojë unik dhe argëtim. Ajo kombinon fa...